Facebook Office

Facebook Office


The new Facebook office is centred around employees needs and wants. Several small ‘neighbourhoods’ were created to give each department its own unique style. Employees are encouraged to write on walls, add artwork, and move furniture as they see fit.Regardless, the space has a wonderful view, and has the beginnings of some neat design. The wall coloring and the furniture give the impression that the space will be given a similar, though most likely smaller, makeover as some of the elements are similar.

The company has remained committed to providing free gourmet meals, snacks, and drinks in micro-kitchens located throughout the building. In order to keep the company agile and fresh, employees are encouraged to write on walls, add artwork, and move furniture as they see fit. Äôd move  furniture into Mark Zuckerberg‚Äôs offices and then challenge him to a game of ping-pong or basketball on the company tables and court.

In the past, we‚Äôve posted several times  about Facebook‚Äôs office space, but nothing quite like today‚Äôs post. Facebook recently moved their offices out of several smaller locations spread throughout Palo Alto, CA and into one central, 150,000-square-foot building that used to house Agilent Technologies. Many of the building‚Äôs original features either remain or have been repurposed for Facebook‚Äôs use.
Employees collaborated with designers throughout the entire process to ensure the best product possible. Because of the differing departmental needs, small neighborhoods within the building were created giving each department its own unique flavor and vibe.